Vjen kanali Best Channel

best-channelNje kanal televiziv teresisht i ri i shtohet qytetit te Elbasanit ,Cerrikut dhe zonave perreth.
Ky kanal ka disa dite qe transmeton ne TEST me cilesi mjaft te mire ne Video-Audio dhe pritet qe ky kanal TV te jete ne transmetim me cilesi te mire ne krahasim me 2 kanalet e tjera egzistuese qe transmetojne momentalisht ne Elbasan sic jane Egnatia TV dhe Televizioni Skampa te cilet nuk jane ne nivel te larte programacioni apo thuajse ritrasmetojne programe gjate gjithe kohes dhe nuk kane asnje prodhim te vetin pervec disa Lajmeve.
Eshte per te ardhur keq qe ne kete qytet nuk ka aspak interes per Televizionet lokale aktualisht dhe kjo ka disa vite qe ndodh ne keto TV te cilet egzistojne ne veshtiresi me 2 ose 3 punonjes.

Kujtoj ketu qe para disa vitesh ne kushte shume te veshtira ne Elbasan kishim 2 Televizione te cilet ishin mjaft te pasur ne Programacion dhe Prodhime sic ishin Televizioni DARDAN dhe EGNATIA, kujtojme ketu programet e Lajmeve Lokale te cilat ishin ne nivel shum te mire dhe disa emisione sic ishte programi per Femije i Egnatia TV apo Programin e TV DARDAN me te ftuar ne studio dhe Aktualitetet qe ndodhnin ne qytet pasqyroheshin ne programe Live.
Urojme qe Televizioni i ri i cili do te Hapet Diten e Veres ne Dt 14 Mars te jete nje TV serioz cilesor ne tregun e veshtire Mediatik ne kete qytet. /Media&Televizioni Sondazhe/