TV Klan

TV Klan

www.tvklan.al

E hënë, 1 dhjetor 2014
06:10    GRUAJA E MIRE serial, ep.111
06:59    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
09:00    LAJME
09:10    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
10:10    BIDAI serial R, ep.109+110
11:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.1/1
12:00    LAJME
12:15    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.1/2
13:00    KURT SEYIT serial, ep.31-33
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GJENIU I VOGEL backstage
16:35    JETA SIPAS XHIMIT sit-com, ep.86
17:15    BIDAI serial premiere, ep.111+112
18:15    TAKIMI I PASDITES emision LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:00    DANCE WITH ME talent show nata 10 LIVE
22:00    LAJME SHKURT
22:15    OPINION emision LIVE
00:05    LAJME & MOTI
00:30    REVISTA JAVORE uefa champions league
01:00    DR.HOUSE serial, ep.7/11
01:45    PO KUR DO TE VINE VAJZAT film
03:30    OPINION emision R

E martë, 2 dhjetor 2014
05:30    GJENIU I VOGEL backstage R
06:00    TAKIMI I PASDITES emision R
06:59    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
09:00    LAJME
09:10    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
10:10    BIDAI serial R, ep.111+112
11:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.2/1
12:00    LAJME
12:15    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.2/2
13:10    OPINION emision R
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GJENIU I VOGEL backstage
16:35    DANCE WITH ME backstage
17:15    BIDAI serial premiere, ep.113+114
18:15    TAKIMI I PASDITES emision LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.3/1
21:00    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.3/2
22:00    LAJME SHKURT
22:15    OPINION emision LIVE
00:05    LAJME & MOTI
00:30    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.3/1+3/2
02:00    LIGJ DHE RREGULL serial, ep.58
03:00    OPINION emision R

E mërkurë, 3 dhjetor 2014
05:00    GJENIU I VOGEL backstage R
05:30    DANCE WITH ME backstage R
06:00    TAKIMI I PASDITES emision R
06:59    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
09:00    LAJME
09:10    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
10:10    BIDAI serial R, ep.113+114
11:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.1/1
12:00    LAJME
12:15    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.1/1
13:10    OPINION emision R
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GJENIU I VOGEL backstage
16:35    DANCE WITH ME backstage
17:15    BIDAI serial premiere, ep.115+116
18:15    TAKIMI I PASDITES emision LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.4/1
21:00    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.4/2
22:00    LAJME SHKURT
22:15    OPINION emision LIVE
00:05    LAJME & MOTI
00:30    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.4/1+4/2
02:00    LIGJ DHE RREGULL serial, ep.59
03:00    OPINION emision R

E enjte, 4 dhjetor 2014
05:00    GJENIU I VOGEL backstage R
05:30    DANCE WITH ME backstage R
06:00    TAKIMI I PASDITES emision R
06:59    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
09:00    LAJME
09:10    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
10:10    BIDAI serial R, ep.115+116
11:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.4/1
12:00    LAJME
12:15    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.4/2
13:10    OPINION emision R
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GJENIU I VOGEL backstage
16:35    DANCE WITH ME backstage
17:15    BIDAI serial premiere, ep.117+118
18:15    TAKIMI I PASDITES emision LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:05    LOTO 6 NGA 39 shorteu LIVE
20:10    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.4/3
21:00    OPINION emision LIVE
23:00    LAJME & MOTI
23:35    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.4/3
00:30    LIGJ DHE RREGULL serial, ep.60
01:30    PRANE MEJE film
03:00    OPINION emision R

E premte, 5 dhjetor 2014
05:00    GJENIU I VOGEL backstage R
05:30    DANCE WITH ME backstage R
06:00    TAKIMI I PASDITES emision R
06:59    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
09:00    LAJME
09:10    ALDO MORNING SHOW emision LIVE
10:10    BIDAI serial R, ep.117+118
11:05    GJENIU I VOGEL backstage R
12:00    LAJME
12:15    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.4/3
13:10    OPINION emision R
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GJENIU I VOGEL backstage
16:35    DANCE WITH ME backstage
17:15    BIDAI serial premiere, ep.119+120
18:15    TAKIMI I PASDITES emision LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:05    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial premiere, ep.5/1
21:00    ZONE E LIRE emision LIVE
23:00    LAJME
23:10    ZONE E LIRE emision LIVE
01:35    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.5/1
02:15    DR.HOUSE serial, ep.7/10
03:00    NJERIU QE ENDERRONTE ME SHQIPONJAT film, pj.1
03:30    NJERIU QE ENDERRONTE ME SHQIPONJAT film, pj.2

E shtunë, 6 dhjetor 2014
05:00    GJENIU I VOGEL backstage R
05:30    DANCE WITH ME backstage R
06:00    TAKIMI I PASDITES emision R
07:20    BIDAI serial R, ep.111+112
08:05    BIDAI serial R, ep.113+114
09:00    LAJME
09:10    BIDAI serial R, ep.119+120
10:10    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.5/1
11:00    ZONE E LIRE emision R
12:00    LAJME
12:15    ZONE E LIRE emision R
15:30    LAJME & MOTI
16:05    GRUAJA E MIRE serial R, ep.112
17:00    DANCE WITH ME talent show nata 10 R
18:00    DANCE WITH ME talent show R
19:00    JETA SIPAS XHIMIT sit-com, ep.87
19:30    LAJME & MOTI
20:05    JO VETEM MODE emision LIVE
21:00    GJENIU I VOGEL 6 nata 8 LIVE
23:00    LAJME & MOTI
23:35    SHTEPIAKE TE DESHPERUARA serial, ep.1+2
02:30    DR.HOUSE serial, ep.7/11
03:15    ALFI film

E diel, 7 dhjetor 2014
06:00    PRESIDENTI film
07:45    BIDAI serial R, ep.117+118
08:30    BIDAI serial R, ep.119+120
09:15    GJENIU I VOGEL 6, nata 8 R
12:00    LAJME
12:15    JO VETEM MODE emision R
13:30    E DIELA SHQIPTARE talk-show LIVE
15:30    LAJME & MOTI
16:05    E DIELA SHQIPTARE talk-show LIVE
19:30    LAJME & MOTI
20:05    LOTO 6 NGA 39 shorteu LIVE
20:20    KURT SEYIT serial premiere, ep.34
21:20    KURT SEYIT serial premiere, ep.35
22:15    KURT SEYIT serial premiere, ep.36
23:00    LAJME & MOTI
23:35    JO VETEM MODE emision R
00:30    DR.HOUSE serial, ep.7/12
01:15    KURT SEYIT serial R, ep.34+36
04:00    NJE ARESYE PER TE JETUAR film
05:30    NJERIU I SHTREMBER film