Tags: KTV

Kanali kombëtar kosovar, Kohavision, nga mesi i marsit do të nis periudhën e ndryshimit të disa programeve. Në mesin e risive të shumta që do të sjell KTV është rikthimi i hit-emisionit ‘Ça ka 3’. Edicioni i ri do të realizohet nga një grup krejtësisht i ri i tinejxherëve. ‘Ça ka 3’ do të shfaqet…

Oxygen fillon në KTV

    Nga sot, njëri ndër programet më të shikuara në Kosovë, Oxygen me Besim Dinën nis aventurën në kanalin kombëtar Kohavision. Emisioni do të vazhdoj të transmetohet të premteve, por në një orar më të hershëm. Emisioni i parë në KTV dhe i 223ti në total do të nis sonte në ora 20:45. Mysafirë…

Express KTV – 31 maj 2012

-Besnik Qaka flet për Express; -Me duartrokitjet të gjata dhe brohoritje të shumta, Rona Nishliu e Florent Boshnjaku janë mirëpritur nga miqtë, kolegët dhe familjarët e tyre, të cilët i kishin organizuar mbrëmë një pritje në shenjë falënderimi për prezantimin dinjitoz që i bënë gjithë shqiptarëve. Rona gjithashtu është pritur sot edhe nga kryeministri Hashim…

Si zakonisht edhe këtë vit uebfaqja dedikuar botës së televizionit, Telekomanda ka organizuar një sondazh për të dhënë një pasqyrë për atë se çfarë po shikohet në televizionet kosovare. Sado që është e thjeshtë, ky sondazh është edhe një parapërgatitje për renditjen e programeve më të mira në kanalet kosovare. Këtë vit renditja do të…