Comments

  1. lale devrijeshim jeshim loqka sa keq qe do te vdek ne fund te dua lale devri dhe jeshim

  2. seriali turt ASI esht me i bukur ju lutem ta trasmeton aktort krysor luajn
    Murat Yıldırım & Tuba Büyüküstün

  3. ma i miri filmi asi dhe dihet se cila aktore luan tuba bejykysyn