Imazh – 09 korrik 2012

Sot ne Imazh mund te ndiqni :

Detaje dhe intervista nga Festivali i dokumentarit dhe filmit te shkurte ‘Doku Fest’. Gazetarja Mirjeta Baraliu drejteperdrejte nga Prizreni do te na informoje me detaisht per rrjedhen e ketij festivali.

Ndersa ne pjesen e debatit sot do te flasim per kujdesin per me te vegjelit. Cila eshte zgjedhja me e mire ti dergojme ne cerdhe, te angazhoje dado per perkujdesin e tyre, apo kujdesin e tyre t’ia besojme familjareve. Per te gjitha keto do te diskutojme ne studio me te ftuarat tona :

1. Blerta Perolli Shehu – Psikologe
2. Nazlishahe Luma – drejtoreshe e cerdhes ‘ Gezimi yne’
3. Tahire Govori – ne cilesin e gjyshes :)
4. Shega Beqiri Badivuku – nënë :)

/Imazh n’Facebook/