Bulevardi Brazil

Avenida-Brasil

Bulevardi Brazil

Titulli origjinal: Avenida Brasil

Formati: Telenovelë

Kompania prodhuese: Rede Globo

Kanali origjinal: Rede Globo

Kohëzgjatja origjinale: 26 mars 2012 – 19 tetor 2012

Numri i episodeve: 179 episode

Kreator: Joao Emanuel Carneiro

Rolet kryesore: Murilo Benicio, Debora Falabella, Marcello Novaes, Cauã Reymond, Nathalia Dill, Eliane Giardini, Marcos Caruso, Heloísa Périssé

 

Seriali ndjek një tregim dramatik të Ritës, një femër e re e lezetshme e cila has në vështirësi për të rikuperuar pjesën e jetës të cilën njerka e saj, Karminja ka marrë nga ajo kur ishte e vogël. Kur, babai i Ritës vdes, parakohe, Karminja dhe i dashuri i saj, Maks, e dërgojnë atë të jetoj në një fshat ashtu që mos tu pengoj në realizimin e planeve të tyre për tu pasuruar.